Een Piekenierskloof Chenin Blanc, het smeltpunt van spanning en souplesse.

Vinoniek neemt je mee naar het Zuid Afrikaanse wijngebied Piekenierskloof, het smeltpunt van spanning en souplesse. Chenin Blanc staat ondertussen net zoveel aangeplant in Zuid Afrika als in zijn geboorte gebied de Loire. 

Play Video

2019 Kruger, PiekenierskloofOld Vines, Chenin Blanc

 

Bij Chenin Blanc wordt er eigenlijk altijd gedacht aan het Loire Dal. logisch, dit is de geboorte plaats van deze magische druif. 

Onder de naam Steen is Chenin Blanc al lang geleden geïntroduceerd in het Zuid Afrikaanse wijngaard areaal. 

Ondertussen zien we een enorme sprong in techniek en ontwikkeling in de prestaties van de Chenin Blanc hier. In deze video gaat vinoniek hier dieper op in.

Vinoniek wijn & masterclass

Vinoniek brengt de meest bijzondere wijnen in beeld. En neemt je mee in zijn wereld van wijn. Vinoniek gaat nu nog een stap verder, niet alleen de content staat tot ieders beschikking. 

De besproken wijn is nu ook voor iedereen verkrijgbaar, al zijn de volumes zeer beperkt. Ga hiervoor naar de webshop van Vinoniek. Je krijgt dan nog veel meer dan de fles alleen. 

Iedere fles wordt begeleid door een uitgebreide video waarbij Vinoniek een Top-Sommelier beleving bij jou in de woonkamer brengt. Alle reden om een kijkje te nemen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *