De broers Fantino combineren het karakter Barolo met grootse verfijning

Een geweldige Barolo waar Nebbiolo zijn eigenzinnigheid laat zien, zonder streng te zijn maar deze is gul en toont juist souplesse. In de Webshop zijn een gelimiteerd aantal van deze flessen beschikbaar.

 
Play Video

Alessandro & Gian Natale Fantino

Tijdloos en Aromatisch

 

Deze wijn neemt ons mee naar het noorden van de Piemonte. We begeven ons op het geboortegrond van de iconische druif,  genaamd Nebbiolo.

Cascina Dardi zijn de wijngaarden die op de zuidelijke hellingen liggen van het beroemde Bussia subgebied. Hier hebben de broers Fantino geweldige oude wijngaarden welke garant staan voor sublieme wijnen.

Vinoniek wijn & verhaal

Vinoniek brengt de meest bijzondere wijnen in beeld. En neemt je mee in zijn wereld van wijn. Vinoniek gaat nu nog een stap verder, niet alleen de content staat tot ieders beschikking. 

De besproken wijn is nu ook voor iedereen verkrijgbaar, al zijn de volumes zeer beperkt. Ga hiervoor naar de webshop van Vinoniek. Je krijgt dan nog veel meer dan de fles alleen. 

Iedere fles wordt begeleid door een uitgebreide video waarbij Vinoniek een Top-Sommelier beleving bij jou in de woonkamer brengt. Alle reden om een kijkje te nemen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *