Calem Vintage Port, de combinatie cultuur en toekomstmuziek

Vintage Port is een unieke uiting van het beste wat een wijnjaar te bieden heeft. Deze wijn is helaas niet verkrijg in de Webshop, wel zijn er een gelimiteerd aantal flessen van diverse andere bijzondere wijnen beschikbaar bij Vinoniek.

Play Video

Calem 2015
Vintage Port

Modern met Potentieel

 

Bij Portugese wijn gaan de gedachten vrijwel meteen uit naar de unieke wijnstijl genaamd Port. En al hoewel er nog vele andere prachtige wijnen afkomstig zijn van dit prachtige wijnland, is Port toch wel echt de ultieme samenkomst van cultuur en natuur. De glooiende wijngaarden behoren tot de mooiste ter wereld en tonen de unieke samenwerking tussen mens en natuur. zie er alles over in deze wijnclip!

Vinoniek wijn & verhaal

Vinoniek brengt de meest bijzondere wijnen in beeld. En neemt je mee in zijn wereld van wijn. Vinoniek gaat nu nog een stap verder, niet alleen de content staat tot ieders beschikking. 

De besproken wijn is nu ook voor iedereen verkrijgbaar, al zijn de volumes zeer beperkt. Ga hiervoor naar de webshop van Vinoniek. Je krijgt dan nog veel meer dan de fles alleen. 

Iedere fles wordt begeleid door een uitgebreide video waarbij Vinoniek een Top-Sommelier beleving bij jou in de woonkamer brengt. Alle reden om een kijkje te nemen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *