De Bordeaux met de juiste Timing

Bordeaux is één van de oerculturen in wijn. Vaak onbegrepen, dus aan Vinoniek om de kunst van Pomerol onder de aandacht te brengen. In de Webshop zijn een gelimiteerd aantal van deze flessen beschikbaar.

 
Play Video

2011 Clos Beauregard

Klassiek en Elegant

 

Clos Beauregard is in termen van Bordeaux een klein domein, en telt 15 hectare aan wijngaarden. voornamelijk gesitueerd aan de buitenkant van het Pomerol gebied.

De Clos Beauregards is in staat om uit te leggen dat merlot geen kwispelende wijn hoeft te zijn. Met  voldoende geduld en het juiste oogstjaar wordt het karakter en de diepgang van Merlot zichtbaar. 

Vinoniek wijn & verhaal

Vinoniek brengt de meest bijzondere wijnen in beeld. En neemt je mee in zijn wereld van wijn. Vinoniek gaat nu nog een stap verder, niet alleen de content staat tot ieders beschikking. 

De besproken wijn is nu ook voor iedereen verkrijgbaar, al zijn de volumes zeer beperkt. Ga hiervoor naar de webshop van Vinoniek. Je krijgt dan nog veel meer dan de fles alleen. 

Iedere fles wordt begeleid door een uitgebreide video waarbij Vinoniek een Top-Sommelier beleving bij jou in de woonkamer brengt. Alle reden om een kijkje te nemen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *