Sauvignon-Blanc met bezieling. Een bijna alles omvattende Touraine wijn.

Ben je opzoek naar een kwispelende Sauvignon Blanc, kijk dan verder. De Clos roche Blanche  2006 is alles behalve knisperend fris. Deze allesomvattende Sauvignon is een van de meest indrukwekkende witte Loire wijnen die Niek in tijden gedronken heeft. 

Play Video

Clos Roche BlancheMagisch Sauvignon-Blanc

 

Clos Roche Blanche legt ons uit dat Sauvignon-Blanc tot grootsheid in staat is. En dat met voldoende geduld ook deze druif het verhaal van bodem en jaargang boven zichzelf stelt. 

De wijngaarden van Clos Roche Blanche liggen op kalkrijke mergel bodems. en werden volgens de hoogste standaarden in biodynamiek bewerkt. Een mystiek kunststukje in midden Loire.  

Vinoniek wijn & verhaal

Vinoniek brengt de meest bijzondere wijnen in beeld. En neemt je mee in zijn wereld van wijn. Vinoniek gaat nu nog een stap verder, niet alleen de content staat tot ieders beschikking. 

Velen van de besproken wijnen zijn beperkt verkrijgbaar. Ga hiervoor naar de webshop van Vinoniek. Je krijgt dan nog veel meer dan de fles alleen. 

Iedere fles wordt begeleid door een uitgebreide video waarbij Vinoniek een Top-Sommelier beleving bij jou in de woonkamer brengt. Alle reden om een kijkje te nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *