‘Coma Vella’ een uiterst gebalanceerde Priorat wijn, waarin temperament en elegantie samen komen

wijn uit Priorat Spanje, van Garnacha , Carinena en Syrah, krachtig en elegant

Vinoniek neemt je mee naar het warme en bergachtige Priorat. Dit Mediterrane wijngebied ligt ten westen van Barcelona. Het waren Franse monniken die hier de Garnacha druif aanplanten om er unieke wijnen uit voort te doen laten komen.

 
Play Video

Mas d'en Gil

Biodynamie

in de Priorat

 

Mas d’en Gil is een vooruit strevend wijnbedrijf uit de Priorat, om precies te zijn Bellmunt. wijngaarden van voornamelijk Garnacha op 350 meter hoogte op leisteen bodems.

Vinoniek proeft de wijn van het jaargang 2014. Deze is bijzonder elegant maar behoud zijn karakter. Het is de combinatie van grootse toewijding in Biodynamische wijnbouw in combinatie met een koeler jaargang dat geresulteerd heeft tot deze evenwichtige klassieker.

Vinoniek wijn & masterclass

Vinoniek brengt de meest bijzondere wijnen in beeld. En neemt je mee in zijn wereld van wijn. Vinoniek gaat nu nog een stap verder, niet alleen de content staat tot ieders beschikking. 

De besproken wijn is nu ook voor iedereen verkrijgbaar, al zijn de volumes zeer beperkt. Ga hiervoor naar de webshop van Vinoniek. Je krijgt dan nog veel meer dan de fles alleen. 

Iedere fles wordt begeleid door een uitgebreide video waarbij Vinoniek een Top-Sommelier beleving bij jou in de woonkamer brengt. Alle reden om een kijkje te nemen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Play Video

Coma Vella, Mas d'en Gil, Priorat 2014

Vinoniek brengt de meest bijzondere wijnen in beeld. Hij neemt je mee in zijn wereld van wijn. Vinoniek gaat nu nog een stap verder, niet alleen de content staat tot ieders beschikking. Maar de besproken wijn is nu ook voor iedereen verkrijgbaar, al zijn de volumes zeer beperkt. 

Ga hiervoor naar de webshop van Vinoniek. Je krijgt dan nog veel meer dan de fles alleen. Iedere fles wordt begeleid door een uitgebreide video waarbij Vinoniek een Top-Sommelier beleving bij jou in de woonkamer brengt.

Vinoniek Box

De ‘Vinoniek Box’ is zoveel meer dan een prachtige giftbox gevuld met een selectie van uitzonderlijke wijnen. Vinoniek heeft er bijzondere belevingsboxen van weten te maken. Iedere fles is voorzien met een begeleidend stappenplan tot de ideale beleving, en vergezeld van een videomasterclass die Vinoniek speciaal deze exclusieve boxen heeft ontwikkeld.

Haal Vinoniek in huis met de verschillende belevingsboxen!