De charme van de Côtes du Rhône – Pierre Usseglio

De Pierre Usseglio Côtes du Rhône, is de ideale fles voor iedereen die van rijke warme wijnen houd. In de Webshop zijn een gelimiteerd aantal van deze flessen beschikbaar.

 
Play Video

Pierre Usseglio 

Franse Charme
&
Italiaans
Bloed

 

Domaine Usseglio staat onder leiding van Pierre. Hij is de derde generatie wijnmakers die dit prachtige wijnhuis bestieren. Het Domein is gevestigd binnen de oudste Appelatie van Frankrijk. In de Châteauneuf du Pâpe. 

Familie Usseglio is in het bezit van zeer oude wijngaarden met diep gewortelde wijnranken die de extremen van dit wijngebied aan kunnen. De combinatie van Grenache en Syrah druiven geven een chocolade donkere wijn met een pittige toets van zwarte peper.

Vinoniek wijn & masterclass

Vinoniek brengt de meest bijzondere wijnen in beeld. En neemt je mee in zijn wereld van wijn. Vinoniek gaat nu nog een stap verder, niet alleen de content staat tot ieders beschikking. 

De besproken wijn is nu ook voor iedereen verkrijgbaar, al zijn de volumes zeer beperkt. Ga hiervoor naar de webshop van Vinoniek. Je krijgt dan nog veel meer dan de fles alleen. 

Iedere fles wordt begeleid door een uitgebreide video waarbij Vinoniek een Top-Sommelier beleving bij jou in de woonkamer brengt. Alle reden om een kijkje te nemen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *