De wijn van Van Gogh

Zowel Van Gogh & Hauvette, kunstenaars die beide de provence beschouwen.  Vaak onbegrepen, dus aan Vinoniek om de kunst van Provence wijn onder de aandacht te brengen. In de Webshop zijn een gelimiteerd aantal van deze flessen beschikbaar.

 
Play Video

De wijn van Van Gogh

Domein Hauvette 'Roucas'

 

In samenwerking met Van Gogh studio is Vinoniek op onderzoek gegaan naar de kunsten van de zuid-franse  regio Provence. Het was in Arles waar de van Gogh de oogst tot kunst verhief.

En het is Domein Hauvette die heden ten dage op dezelfde lokatie, prachtige wijngaarden beplant hebben staan met mediterrane druivenrassen. Hiervan maken zij kleurrijke en elegante rode wijnen. waaronder de in deze video besproken Cuvée ‘Roucas’.

Vinoniek wijn & verhaal

Vinoniek brengt de meest bijzondere wijnen in beeld. En neemt je mee in zijn wereld van wijn. Vinoniek gaat nu nog een stap verder, niet alleen de content staat tot ieders beschikking. 

De besproken wijn is nu ook voor iedereen verkrijgbaar, al zijn de volumes zeer beperkt. Ga hiervoor naar de webshop van Vinoniek. Je krijgt dan nog veel meer dan de fles alleen. 

Iedere fles wordt begeleid door een uitgebreide video waarbij Vinoniek een Top-Sommelier beleving bij jou in de woonkamer brengt. Alle reden om een kijkje te nemen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *