Le Roucas van Hauvette toont de kruidig van de Provence in een energieke wijn

Le Roucas is de naam van de meest jeugdige en luchtige rode wijn van Domaine Hauvette gesitueerd in de Baux de Provence. In de Webshop zijn een gelimiteerd aantal flessen van deze wijn verkrijgbaar.

 
Play Video

Dominique Hauvette  

Purist en
Perfectionist

 

Domaine Hauvette  werd in  1988 opgericht door Dominique Hauvette. Zij geeft nog altijd leiding aan dit toonaangevende wijnhuis uit de Provence.

De wijngaarden liggen in de Baux de Provence en worden bewerkt volgens de Biodynamische leer. De wijnen van Hauvette kenmerken zich door hun verfijning, verteerbaarheid en souplesse  zo ook ‘Le Roucas 2018’

Vinoniek wijn & verhaal

Vinoniek brengt de meest bijzondere wijnen in beeld. En neemt je mee in zijn wereld van wijn. Vinoniek gaat nu nog een stap verder, niet alleen de content staat tot ieders beschikking. 

De besproken wijn is nu ook voor iedereen verkrijgbaar, al zijn de volumes zeer beperkt. Ga hiervoor naar de webshop van Vinoniek. Je krijgt dan nog veel meer dan de fles alleen. 

Iedere fles wordt begeleid door een uitgebreide video waarbij Vinoniek een Top-Sommelier beleving bij jou in de woonkamer brengt. Alle reden om een kijkje te nemen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *