Vinoniek in Beeld

Bij een multimediaal wijnplatform is een van de interessantste mediums van deze tijd Video: woord, beeld en sfeer, alles komt samen. Vinoniek is de eerste en enige Sommelier die zijn kennis en liefde voor wijn zo fris in beeld weet te brengen. Het is de ideale combinatie van presenteren, inspireren en een stevige portie wijn-educatie op de momenten dat jij er zin in hebt. En dat zonder er uren voor in de schoolbanken te hoeven zitten.

Voor Niek is het een tweede natuur om wijn onder de aandacht te brengen. Met ruim twintig jaar ervaring als Sommelier/gastheer weet hij iedere wijn onder woorden te brengen. Ondanks zijn achtergrond (o.a. de meest exclusieve Parijse restaurants) spreekt hij de taal van de huiskamer. En inspireert iedereen in zijn of haar wijnbeleving. Of je nu nog zoekende bent naar wat je lekker vindt in wijn of al een kelder vol hebt liggen: Niek maakt video’s voor iedereen.  Alle video’s bevatten informatieve aspecten, zijn inspirerend én zitten tjokvol humor. Heb jij nu leuke ideeën, vragen of wijntips laat het ons dan weten. Daag Niek uit en stuur een mail naar team@vinoniek.nl  Jouw wijnavontuur is zojuist begonnen. Wij wensen je veel inspiratie en wijnplezier met de video’s van Vinoniek, en vergeet niet dat wijn gemaakt is om te delen (en de video’s van Vinoniek dus ook)

Geniet en have fun,

Team Vinoniek

Vinoniek Video

Vinoniek in Schrift

Vinoniek brengt nieuw leven in de taal van wijn door zijn beeldend vermogen te combineren met kennis. Zelfs in de bijbel wordt geschreven over wijn en sinds die tijd zijn er talloze geschriften geweest die wijnen probeerden te beschrijven in smaak en kwaliteit. Maar als je woordelijk meegenomen wil worden in een wijnbeleving, lees dan hoe Niek wijnkennis niet alleen mooi, maar ook direct toepasbaar maakt.

Niek heeft jarenlang als columnist voor wijntijdschriften als Winelife en Perswijn geschreven. Hij weet als geen ander de kennis over het landschap van wijn te combineren met zijn positieve en open kijk op het leven. Het zijn teksten die je informeren, het zijn teksten die inspireren maar vooral enthousiasmeren. Niek schrijft vanuit het hart en schuwt taboe noch cliché. Hij drukt zich uit hoe hij wil en neemt geen blad voor de mond. Hij is poëtisch, informatief en eerlijk.

Met de “vloeistof” teksten leert u steeds nieuwe wijnen kennen, allen met hun eigen identiteit gehuld in smaakvolle anekdotes en achtergrond verhalen. Dus als je op zoek bent naar teksten die je aanzetten tot denken, of teksten die je de gelegenheid geven om de wereld van wijn vanuit een andere hoek te aanschouwen: kies dan voor de Vinoniek Columns – eigenwijs én openhartig!

Ook zullen er regelmatig teksten getoond worden die geschreven zijn voor tijdschriften of de wijnhandel. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van alle nieuwe releases van Vinoniek – waar dan ook.

Heb je een onderwerp waar je Vinoniek over na wil laten denken, hem uitdagen tot een nieuwe tekst? Laat het ons dan weten, en wie weet ben jij wel het onderwerp van de volgende Vinoniek column. Je ideeën en vragen kun je sturen naar team@vinoniek.nl

Vinoniek toont hoe lyrisch de liefde voor wijn en het geschreven woord één kunnen worden. Veel leesplezier gewenst met de betoverende teksten van Vinoniek.

Groet team Vinoniek