Vinoniek – How to handle a port

Port is een unieke versterkte wijn waar rijkdom, kracht, structuur en eindeloze levensduur maken het een van de meest gerespecteerde soorten wijn ter wereld. Een dergelijke wijn verdient een bijzondere behandeling.

Play Video

How to handle a Port

 

Een gerijpte port ontwikkeld zich anders dan een gebruikelijke wijn. Naast het hoge niveau van depot heeft ook het hoge niveau van alcohol heeft invloed op de wijn. De kurk van een oude port kan door het alcohol extra aangetast zijn en tezamen met het depot geeft het een wijn die een bijzondere behandeling verdient. deze video gaat hier op in en geeft de antwoorden, groet Niek

Vinoniek wijn & verhaal

Vinoniek brengt de meest bijzondere wijnen in beeld. En neemt je mee in zijn wereld van wijn. Vinoniek gaat nu nog een stap verder, niet alleen de content staat tot ieders beschikking. 

De besproken wijn is nu ook voor iedereen verkrijgbaar, al zijn de volumes zeer beperkt. Ga hiervoor naar de webshop van Vinoniek. Je krijgt dan nog veel meer dan de fles alleen. 

Iedere fles wordt begeleid door een uitgebreide video waarbij Vinoniek een Top-Sommelier beleving bij jou in de woonkamer brengt. Alle reden om een kijkje te nemen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *