Pinot Blanc – Vinoniek

Een van de eerste videos die ik heb gemaakt en eerste wijnen die ik op de video heb gezet is de Josmeyer Pinot Blanc. En geweldige mix van parfum elegantie en toch fris en verteerbaar, bekijk de video en laat je meenemen in de wereld van de Pinot Blanc

Play Video

Vinoniek - Saint Emilion wijnproeverij

 

De benjamin van de Pinot familie. Lang was het de underdog. En nog altijd heeft het geen Grand Cru status. Maar dat het geweldig is daar is geen twijfel over. Niek gaat in op de druif en stelt je voor aan de Josmeyer Pinot Blanc, groet Niek

Vinoniek wijn & verhaal

Vinoniek brengt de meest bijzondere wijnen in beeld. En neemt je mee in zijn wereld van wijn. Vinoniek gaat nu nog een stap verder, niet alleen de content staat tot ieders beschikking. 

De besproken wijn is nu ook voor iedereen verkrijgbaar, al zijn de volumes zeer beperkt. Ga hiervoor naar de webshop van Vinoniek. Je krijgt dan nog veel meer dan de fles alleen. 

Iedere fles wordt begeleid door een uitgebreide video waarbij Vinoniek een Top-Sommelier beleving bij jou in de woonkamer brengt. Alle reden om een kijkje te nemen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *