Vinoniek – Saint Emilion proeverij

Ik neem je mee naar de Saint Emilio proeverij van het Gilde van Sommeliers. Vinoniek is een vlog over wijnen. Wekelijks ga ik op pad en ben ik op zoek naar nieuwe wijnen en leuke events voor mijn video’s. Uiteraard vergezeld met handige weetjes en trucjes.

Play Video

Vinoniek - Saint Emilion wijnproeverij

Vinoniek neemt je mee naar een wijnproeverij. In deze video neemt Niek je mee naar een proeverij van St Emilion wijnen, Niets mooier dan een proeverij van klassieke wijnen uit een en dezelfde jaargang om de kleinste verschillen zichtbaar te zien worden. Kijk en geniet met me mee, groet Niek

Vinoniek wijn & verhaal

Vinoniek brengt de meest bijzondere wijnen in beeld. En neemt je mee in zijn wereld van wijn. Vinoniek gaat nu nog een stap verder, niet alleen de content staat tot ieders beschikking. 

De besproken wijn is nu ook voor iedereen verkrijgbaar, al zijn de volumes zeer beperkt. Ga hiervoor naar de webshop van Vinoniek. Je krijgt dan nog veel meer dan de fles alleen. 

Iedere fles wordt begeleid door een uitgebreide video waarbij Vinoniek een Top-Sommelier beleving bij jou in de woonkamer brengt. Alle reden om een kijkje te nemen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *