Vinoniek Wijncursus

De Vinoniek wijn cursussen leggen de ideale basis voor een dynamisch, zelfverzekerd enbovenal een gepassioneerd wijnleven. Niek neemt je mee door de wondere wereld van wijn en combineert inspiratie met toepasbare kennis. Leg de basis tot een wijnleven vol prachtige wijnmomenten met de wijncursussen van Vinoniek.

Wine-Smart Cursus

Een wijncursus voor de moderne wijndrinker. Waar wijnkennis maar een klein onderdeel is van de totale wijncursus. Je wordt geen wijnfreak, je wordt ‘smart’ in wijn. Een cursus vol tips en trucs om overal en altijd de lekkerste wijn te kunnen drinken.

 

 

Voor wie is deze online-cursus bedoeld:

Voor iedereen die van een glas wijn kan genieten. En die ‘wijnslim’ wil worden, maar dan zonder stoffigheid. Voor iedereen die niet meer onzeker wil zijn in een wijnwinkel, supermarkt en restaurant. Voor iedereen die zelfverzekerd van wijn wil genieten zonder pretentieus te worden, en zijn wensen over wijn onder woorden wil leren brengen.  Voor iedereen die zich comfortabel wil voelen in elke wijn situatie. Je hoeft dus helemaal geen wijnkennis te bezitten, deze cursus is voor iedereen bereikbaar, dus ook voor jou!!

:

Wat kan je verwachten:

 • Je leert de basiskennis over wijn, maar dan in een notendop.
 • Je leert wijnetiketten lezen.
 • Je leert wijnproeven en je smaak onder woorden te brengen.
 • Je leert wegwijs te worden in een wijnkaart.
 • Je leert de basis over wijn en spijs
 • Je leert vele tips en trucs over wijn.
 • Je wordt wegwijs gemaakt in een wijnwinkel of supermarkt.
 • Je zult huiswerk opdrachten krijgen.
 • Je zult veel wijn gaan proeven.
 • Je zult besmet worden met de passie voor wijn.
 • Je zult vooral hele leuke en gezellige avonden hebben volledig gewijd aan de wijn.
 • Vijf lesdagen van 19.30 tot +/- 22.00 uur
 • De kosten bedragen 299,- euro per persoon

Waar vindt deze cursus plaats:

We ontmoeten elkaar online, Vinoniek geeft de online proeverijen via Zoom. Zo hoeft niemand meer te rijden, proef je in de omgeving waar je ook vaak wijn drinkt en krijg je al het proefmateriaal thuis gestuurd.

 

:

Wanneer vinden de cursussen plaats:

De cursus bestaat uit vijf cursusavonden verdeeld over acht weken. De cursussen zullen plaatsvinden op de woensdagavond. De cursusavond start om 19.30 uur en eindigt om plusminus 22.00 uur.

 

Waarom zou je voor de Wine-Smart cursus kiezen.

Er bestaan vele goede en gedegen opleidingen, alleen zijn deze voornamelijk gericht op theoretische kennis.  Hier onderscheidt de Wine-Smart cursus zich van de andere.  Bij de Wine-Smart cursus wordt er niet van je verwacht om wijnfeitjes uit je hoofd te leren, die na het gemaakte examen er niet meer toe doen. Het gaat er om je zelfstandig en vertrouwd te maken rondom wijn. Zodat je nog meer plezier zult vinden in de wijn. De kennis verkrijg je spelenderwijs gedurende de cursusdagen. Natuurlijk gaat de eerste cursusdag over theorie, zodat we allemaal de juiste basiskennis bezitten. Je krijgt alle handvatten aangereikt om iedere wijnkaart en iedere wijnwinkel de baas te zijn. Zodat je altijd kan genieten van de juiste fles

:

Cursusdata & Inschrijving

Heb je interesse gekregen in Wine-Smart, stuur dan een email met je contactgegevens. je wordt als eerst op de hoogte gebracht van de eerstvolgende cursusdatum, en je krijgt voorrang bij inschrijving.

Ik hoor graag van je,

groet Niek Beute

:

Vinoniek webshop actie

bij iedere bestelling vanaf vier producten

krijgt u het Vinoniek Borrelpakket cadeau