Samenwerken met Vinoniek

Het uitgangspunt van Vinoniek is om iedereen te begeleiden in de wereld van wijn. Als een navigatiesysteem helpt Vinoniek je naar je beoogde bestemming. Het maakt dan ook niet uit wie je bent of wat je achtergrond is, we helpen je daar waar je interesses liggen.

 

 

 

voor bedrijven

Voor Bedrijven

Het uitgangspunt van Vinoniek maakt  het mogelijk om vele bedrijven te ondersteunen in de bijdrage die zij willen leveren aan de wereld van wijn. Of het nu gaat om de meest zeldzame Madeira wijnen of de meest gedronken supermarktwijn, Vinoniek kan uw product ondersteunen door zijn unieke waarde en betekenis uit te dragen én over te dragen.

Vinoniek kan u op talloze manieren bijstaan in uw communicatie. Met een talent voor taal en een grote interesse voor de verschillende communicatievormen gaat Vinoniek iedere uitdaging aan. Er is een overzicht gemaakt van de verschillende disciplines die Vinoniek bekwaam is:

In Beeld

Niek is de eerste Nederlandse Sommelier geweest die de videocamera ter hand heeft genomen. Al in 2014 begon hij met de productie van wijngerelateerde video’s. Nu honderden video’s later wordt hij gezien als ‘De Nederlandse wijnvlogger’. Vinoniek is een productiebedrijf geworden van vele boeiende wijnvideo’s. In moderne wijnwinkels en webshops, gaat het om beeld, en zoeken we manieren om mensen te koppelen aan de identiteit van een bepaalde wijn. Vinoniek weet dit te vangen in korte dynamische video’s. Deze zijn door u af te nemen en in te zetten in uw communicatie uw potentiele klant of doelgroep. U kunt uw wijnproduct terug laten komen in een Vinoniek video, of laat Vinoniek een productie maken onder uw eigen bedrijfstitel. Vinoniek geeft u de middelen om uw doelgroep te bereiken, informeren en te inspireren. Als u iets in beeld wil laten brengen, neem dan contact met ons op.

Het geschreven woord

Vinoniek verzorgt veel teksten voor bedrijven. Dit kunnen bijvoorbeeld advertorials zijn voor websites of tijdschriften. Ook schrijft hij columns voor magazines, nieuwsbrieven of online content. De reikwijdte is enorm. Van wijnbeschrijvingen voor zowel de tophoreca met uitgebreide Fiche Techniques, tot vloeistofteksten op het eigen platform en inspirerende wijnomschrijvingen voor Retail organisaties. De vraag is dan ook niet óf u communicatie in schrift heeft, maar of deze nog ‘up to date’ is in de taal van uw doelgroep.

Liquid-Art

Bent u op zoek naar de manier om uw wijnen op een moderne manier te presenteren op een beurs, evenement of proeverij? Dan is Liquid art iets voor u. Het is dé innovatie in wijnbeleving. De naam zegt het al want Liquid-Art combineert aandachtig wijnproeven, inspirerende wijnbegeleiding en kennis. En dit door middel van moderne technieken, om de meest intieme wijnbeleving mogelijk te maken.

Dit gebeurt door de technologie te koppelen aan de kracht van muziek en de wijsheid van het woord.  Waarbij de gebruiker een wijnproeverij op locatie kan beleven met bijzondere audiodocumenten waar tekst en muziek samen komen en alle kennis voor handen is. Door een headphone op te zetten sluit je je even af van de buitenwereld en is er absolute aandacht. Een wijnbeleving die met velen tegelijk te genieten is en toch voor iedereen individueel dezelfde aandacht heeft.

In Persoon

Niek is een gastheer in hart en nieren, en zijn achtergrond als Sommelier heeft hem geholpen om een sterke spreker te zijn. Hij geeft lezingen voor zalen van honderden, maar ook intieme proeverijen voor een handje vol mensen. Er is niets mooier dan het glas met iemand te heffen en iemand een inkijkje te geven in de bijzondere wereld van wijn. De Passie van deze Sommelier heeft ertoe geleid dat hij niet alleen een erkend spreker is maar ook de naam wijnpoëet heeft opgemeten gekregen. U kunt ons inschakelen om een lezing te geven m.b.t. een bepaald thema in wijn. Maar ook: het trainen en inspireren van uw personeel of klanten, het verzorgen van proeverijen voor zowel professionals als onervaren wijndrinkers. Vinoniek is ook in te schakelen voor het presenteren van evenementen en wijndiners en ook exclusief voor dinerbegeleiding als sommelier op locatie.

: